Firma Salini Impregilo amenință că va da Compania Națională de Autostrăzi (CNADNR) în judecată pentru rezilirea contractului Lotului 3 de pe Orăștie-Sibiu. Italienii au anunțat că vor face apel, motivând că este o decizie nejustificată și iresponsabilă.

10autostrada-branisca-2015-5474-465x390Autostrada neterminata

 „Lucrările cu o valoare totală de 126 milioane de euro, începute în 20 iunie 2011 și cu termen estimat de finalizare 17 aprilie 2013, au suferit modificări repetate ale proiectului impus de către CNADNR, cauzând o creștere a costurilor și a termenului de predare, ca urmare a unor evenimente neprevăzute (alunecări de teren cu o dimensiune și întindere imprevizibilă) pe care Salini le-a gestionat în baza unor acorduri încheiate, dar niciodată respectate de către CNADNR. Salini Impregilo intenționează să conteste în toate instanțele naționale și internaționale decizia CNADNR”, potrivit unui cumunicat de presă transmis de firma italiană.

Înainte de decizia privind rezilierea contractului de construcție a Lotului 3 de autostradă Orăștie- Sibiu, oficialii CNADNR au așteptat 127 de zile o soluție din partea constructorului pentru a reconstrui cei aproximativ 200 m demolați. Dacă tot nu s-au gândit cum să remedieze lucrările Lotului 3 al autostrăzii Orăștie-Sibiu, Salini Impregilo acuză CNADNR că nu a acceptat plata a încă 31 milioane de euro.

sursa


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Interesante si Utile pentru Dvs

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.