Unele sectoare de pe DN 76 Deva – Oradea vor putea fi finalizate până la sfârșitul acestui an, a anunțat, vineri, directorul general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, Cătălin Homor, într-un comunicat remis AGERPRES.

trafic_autoCătălin Homor a efectuat o vizită de lucru pe șantierele drumului național DN 76, Deva — Oradea, km 0+000 — km 184+390.

“Sunt sectoare din DN 76 unde lucrările se desfășoară destul de bine și care vor putea fi finalizate până la sfârșitul acestui an. Dar, sunt și sectoare unde ritmul de lucru nu este cel satisfăcător pentru a atinge stadiile angajate de către Antreprenori încă din luna ianuarie. Acolo punem presiune pe constructori pentru a urgenta execuția, astfel încât până la finele anului pe acest drum național să se poată circula în condiții optime. Vreau ca angajamentul pe care ni l-am asumat împreună cu antreprenorii să fie dus la bun sfârșit”, a precizat directorul general al CNADNR.

Pe lotul 1 Soimuș — Brad de pe DN 76, stadiul fizic al lucrării este de 75%, pe lotul 2 Brad — Ionești, km 35+432 — km 55+425, stadiul fizic este de 99%. Pe lotul 3, Ionești — Vârfurile, km 55+425 — km 69+350, contractul de execuție lucrări aferent acestui sector a fost reziliat în data de 24 septembrie 2015 iar stadiul fizic de execuție a lucrărilor la data rezilierii a fost de 29,76%. După reziliere s-a luat decizia ca Proiectul Tehnic și lucrările de execuție pentru acest tronson să fie realizate în regie proprie de către CNADNR. Pe lotul 4 Vârfurile — Ștei, km 69+350 — km 102+660, stadiul fizic este de 55%, iar pe lotul 5, Ștei — Beiuș, km 102+660 — km 133+660, stadiul fizic este de 60%.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Interesante si Utile pentru Dvs

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.