Societatea noastră, AFTENI DEVELOPMENTS SRL, a fost creată și s-a dezvoltat pentru a vă oferi cele mai performante soluții de hidroizolații și protecție pentru drumurile dvs.

Despre site

Acest site este destinat sprijinirii constructorilor şi proiectanţilor pentru alegerea celor mai avantajoase soluţii de construire şi protecţie a drumurilor, şoselelor şi autostrăzilor.

Se obţin avantaje dosebite:

  • Micşorarea costurilor de materiale şi manoperă de aplicare
  • Calitate mult mai mare
  • Performanţe deosebite
  • Garanţie reală mult mai mare
  • Durată mult mai mică de execuţie
  • Actualizări periodice prin e-mail cu ceea ce este nou în domeniu
  • Soluțiile Tehnice potrivite în orice situație
  • Sfaturi pentru a alege și a folosi produsele potrivite

Pentru a începe, înscrieți-vă acum să primiți noutățile și sfaturile noastre periodice:

Click aici pentru descrierea în detaliu a avantajelor.

Despre noi

Desi ne-ar placea sa lucram cu dvs, nu ne implicam decat in acele lucrari in care beneficiarul intelege importanta hidroizolatiei, a materialelor folosite si a muncii pe care o facem. Nici nu tinem sa luam toate lucrarile sau sa vindem materiale cuiva care nu pretuieste modul corect de aplicare. Exista un loc pentru fiecare sub soare: fiecare persoana primeste hidroizolatia pe care o merita de la cineva compatibil cu respectiva persoana.

Noi ne concentram asupra solutiilor tehnice corecte pentru o situatie data functie de prioritatile clientilor nostri. Pretuim lucrul bine facut.

Despre furnizori:

Avem furnizori de mare încredere ce oferă produse de valoare unică: garanție ridicată și reală, durată nelimitată de viață, preț perfect acceptabil, asistență continuă. Iată câţiva din furnizorii noştri:

logoRadcrete

Avem echipe instruite și cu experiență în folosirea materialelor. Avem echipamente pentru pregatirea suprafețelor și aplicarea corectă a produselor de hidroizolații.

Despre mine:

Mihai_Afteni

Mă numesc Mihai Afteni și lucrez în acest domeniu de aproape 20 de ani. Am condus și am instruit numeroși profesioniști, am devenit reprezentanți exclusivi în Romania ai unor producători de renume din lume, am sute de lucrări executate și mii de vânzări de materiale. Am organizat cursuri în acest domeniu.

Mă puteți contacta personal la orice oră pentru a vă putea oferi o soluţie corectă pentru situația dvs concretă. Ce altă dovadă de seriozitate și dedicație mai doriți? Așteptăm și din partea dvs seriozitate și interes pentru lucrurile de adevărată calitate.

ing. Mihai Afteni, director tehnic si de vanzari
mobil 0769 057 340, hidroizolatii @ afacereamea.ro