CNADNR are programate în acest an bonusuri de 21,52 milioane de lei, potrivit proiectului de buget postat pe site-ul Ministerului Transporturilor. Salariile angajaţilor cresc cu 11% faţă de anul trecut.

CNADNR si autostrada crapataCheltuielile cu personalul ale CNADNR se ridică la 308,4 milioane de lei, cu 11% mai mult decât cele bugetate la începutul anului trecut, pentru 2015, potrivit Economica.net.

În capitolul de cheltuieli de personal, apar şi cele 21,25 milioane de lei, bonusuri pe care compania care se ocupă de reţeua rutieră a ţării şi de construcţia de autostrăzi vrea să le acorde angajaţilor săi în acest an.

CNADNR estimează că va termina anul cu un număr de 6.382 de angajaţi. Câştigul mediu lunar pe salariat, determinat pe baza cheltuielilor de natură salarială, se ridică la 3.302 lei pe lună.

În anul 2015, CNADNR a deschis traficului 46 de kilometri de autostradă, dintre care aproximativ trei sferturi în ultima lună a anului. De fapt, dacă nu se inaugurau cei 35 de kilometri în decembrie, adică lotul doi al tronsonului Timişoara-Lugoj, România bifa un record, un an cu kilometri de autostradă în minus.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Interesante si Utile pentru Dvs

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.