De duminică, se circulă din nou pe autostrada Sibiu – Orăștie, conform B1 TV. Angajații CNADNR au lucrat fără oprire în ultimele luni pentru a redeschide circulația pe autostradă.

autostrada sibiu orastie

După un an, o lună și două zile autostrada Sibiu-Orăștie s-a redeschis. Șoseaua a fost demolată pe lotul 3, între Săliște și Cunța. 100 de muncitori ai CNADNR au lucrat aproape neîntrerup timp de 45 de zile pentru a putea face posibila redeschiderea lotului 3 al autostrăzii.

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale a anunțat închiderea acestui segment al șoselei în septembrie anul trecut.

Decizia a venit după ce autostrada s-a surpat la mai puțin de un an de la inaugurare. Drumul fusese lansat cu mare fast de fostul premier Victor Ponta cu o zi înainte de al doilea tur prezidențial din 2014.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.