De la preluarea mandatului de şef al guvernului, Sorin Grindeanu îi cere ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, să deschidă traficul pe 15 km de autostradă din lotul 2, Lugoj-Deva, şosea la patru benzi promisă a se inaugura la sfârşitul anului trecut.

ministrului TransporturilorOficialii Companiei de Drumuri au amânat, a doua oară, tăierea panglicii pentru 15 km din autostrada Lugoj-Deva.

„La sfârşitul lunii decembrie s-a amânat deschiderea porţiunii de 15 km de autostradă din lotul 2 Lugoj-Deva pentru că nu au fost îndeplinite prevederile legale. La începutul acestei săptămâni a avut loc o şedinţă pentru recepţionarea lucrării şi stabilirea datei privind inaugurarea lucrării. Sunt anumite probleme tehnice privind anumite lucrări de terasamente, scurgerea apelor şi semnalizare care nu permit recepţionarea lucrării şi deschiderea traficului în condiţii de siguranţă. Nu s-a recepţionat lucrarea, iar deschiderea traficului pentru acest lot s-a amânată”, ne-au declarat surse din Ministerul Transporturilor. La începutul acestei luni, oficialii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere ne-au anunţat că specialiştii CNAIR au verificat lucrările executate pe autostrada Lugoj – Deva, Lot 2, km 27+620 – km 56+220.

„Odată cu finalizarea inspecţiei comisiei întrunite, vom prezenta concluziile acesteia cu privire la stadiul lucrărilor pe acest segment de autostradă”, au menţionat oficialii CNAIR. Lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva este construit de Salini Impregilo aceeaşi firmă care a realizat autostrada demolată, Orăştie-Sibiu. Valoarea contractului este de 562,73 milioane lei fără TVA din care 478,32 milioane lei lei Fonduri de Coeziune (85%) şi 84,40 milioane lei Guvernul României (15%).


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.