Din vară, statul vrea să construiască singur autostrăzi, fără concursul firmelor private. Acolo unde constructorii privați nu au respectat termenele, contractele ar putea fi reziliate și reluată munca în regie proprie. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) ar urma să primească bani de la buget să cumpere utilaje și să angajeze muncitori, informează Știrile TVR.

Asfaltangiii nu privesc cu ochi buni apariția unui concurent de stat și cred că lucrările vor fi efectuate la supra-preț.

Centura orașului Mihăilești din județul Giurgiu (de aproximativ 3,2 km și cu termen de finalizare expirat în 2017) este prima lucrare neterminată pe care Compania de Administrare a Infrastructurii Rutiere vrea să o finalizeze în regie proprie. Directorul CNAIR a anunțat că dorește rezilierea contractului cu firma privată.

Compania de drumuri ar urma să cumpere, prin finanțare de la bugetul de stat, o firmă cu utilaje pentru a lucra apoi în regie proprie, potrivit textului de Ordonanțaă de urgență pregătit de Ministerul Transporturilor.

CNAIR are în vedere atât preluarea șantierelor de autostrăzi neterminate, cât și derularea unor noi proiecte. În acest sens, administratorul a înființat de anul trecut o firmă care să preia șantierele aproape finalizate, dar blocate. Cu toate acestea, până în prezent nu a realizat lucrări mari de infrastructură din cauză că nu a avut suficiente utilaje.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Interesante si Utile pentru Dvs

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.