România are aproape 700 de km de autostradă, ceea ce ne plasează pe ultimul loc în Europa la acest capitol. În contradicție cu acest fapt, compania care administrează bugetele de transport din România își plătește regește angajații.

CNADNR isi recompenseaza angajatii
Economica.net a aflat că cei de la CNADNR beneficiază de o sumedenie de sporuri, toate fiind prevăzute în contractul colectiv de muncă.

CNADNR oferă spor pentru activitate neîntreruptă în Companie, spor de vechime de până la 30% din salariul de bază și spor pentru cumul de funcții. Compania premiază salariații care devin părinți și oferă burse studenților meritoși. Șefii au indemnizații de până la 45% din salariul de bază. Nu în ultimul rând, salariații primesc până la 30 de zile de concediu de odihnă anual și multe alte zile libere.

Cele mai importante sporuri:

  • Șefia, premiată cu indemnizații cuprinse între 15% și 45% din salariul de bază.
  • Locuințe de serviciu pentru o parte dintre angajații CNADNR. Unii plătesc chirie pentru ele, alții nu. Salariații Companiei – concediați din motive care nu țin de persoana lor – primesc de la unul până la 12 salarii medii nete pe CNADNR.
  • Salariații primesc vouchere de vacanță din anul 2016

2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Interesante si Utile pentru Dvs

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.