Nemultumit de mobilizarea constructorilor pe tronsonul Suplacu de Barcau – Bors din Autostrada Transilvania, ministrul Transporturilor, Sorin Buse (foto), nu exclude varianta rezilierii contractului castigat in urma cu aproximativ un an si jumatate de asocierea Corsan Corviam Construccion Spania, Consinit-Road Consulting si Via Design. Stadiul de executie este 0%, spune ministrul.

Sorin BuseMinisterul Transporturilor (MT) a constatat neindeplinirea atributiilor contractuale de catre constructor in privinta Autostrazii Transilvania, Sectiunea 3C: Suplacu de Barcau – Bors.

Astfel, ministrul a solicitat prezenta la Bucuresti a conducerii companiei spaniole, responsabila de constructia sectiunii de 60 de kilometri, pentru a decide viitorul proiectului, informeaza ministerul de resort.

Asocierea Corsan Corviam Construccion Spania, Consinit-Road Consulting si Via Design a castigat licitatia in urma cu aproximativ un an si jumatate. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a emis Ordinul de Incepere pentru proiectarea si executia lucrarilor in luna iunie 2015.

suplacu de barcau borsCu toate acestea, ultima varianta a proiectului tehnic a fost transmisa pentru avizare la CNADNR cu intarziere, la inceputul lunii august 2016.

“In prezent, constructorul nu are niciun impediment pentru efectuarea lucrarilor. Mai mult decat atat, CNADNR a acordat avansul aferent acestui proiect, iar antreprenorul a promis mobilizarea, lucru care nu s-a intamplat. Stadiul de executie pe acest contract este in continuare 0%”, se precizeaza intr-un comunicat de presa remis News.ro.

Ministrul Transporturilor considera ca un astfel de parteneriat nu poate continua in aceste conditii. “Daca pana in data de 15 septembrie, constructorul nu va demara lucrarile la capacitate optima, nu eliminam varianta rezilierii pentru ca ne dorim ca acest proiect sa progreseze”, a subliniat ministrul Sorin Buse.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Interesante si Utile pentru Dvs

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.