CNAIR SA a transmis ieri notificarea de reziliere a contractului de proiectare şi execuţie pentru Secţiunea 3C: Suplacu de Barcău – Borş, parte din Autostrada Braşov – Tg. Mureş – Cluj -Oradea.

autostrada Suplacu de Barcău – BorşDecizia fost luată din cauza întârzierilor înregistrate la lucrările de execuție. CNAIR SA a transmis Antreprenorului această notificare, care îşi produce efectele integral şi imediat, cu toate consecinţele ce decurg din faptul rezilierii, urmând ca Antreprenorul să evacueze şantierul în cel mai scurt timp.

De la emiterea ordinului de începere (luna iunie 2015) pentru execuţia lucrărilor aferente a autostrăzii Suplacu de Barcău – Borș, CNAIR a solicitat Antreprenorului să-și îndeplinească obligațiile contractuale, urmărind în paralel activitatea desfășurată pe șantier.

Compania îşi păstrează dreptul de a încasa penalităţiile de întârziere facturate către Antreprenor, din Garanţia de Bună Execuţie, în valoare de 75 milioane lei, precum şi alte despăgubiri băneşti, pentru acoperirea pagubelor ce derivă din neexecutarea obligaţilor contractuale ale Antreprenorului.

Antreprenorul care s-a ocupat de lucrările de execuţie este asociaţa formată din Corsan – Corviam Construccion SA – Consinit SRL –  Road Consulting & Design Solution SRL – Via Design SRL.

Valoarea contractului este de 701.000.000 lei fără TVA cu finanţare de la Guvernul Romaniei

Secţiunea 3C are o lungime de 60,25 km şi este cuprinsă între judeţul Sălaj (km 4+200 – km 5+800) şi judeţul Bihor (km 5+800 – 64+450).

În perioada următoare, Compania va organiza o nouă procedură de atribuire a unui nou contract de achiziţie publică pentru realizarea acestui obiectiv de investiţii.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Interesante si Utile pentru Dvs

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.