Paguba de peste jumătate de miliard de euro provocată de contractul cu Bechtel creşte în fiecare zi. Podurile şi viaductele construite pe cei aproximativ 60 de kilometri care nu au fost daţi în folosinţă ruginesc pe zi ce trece, iar singura şansă pentru a reduce pierderile ar fi reluarea lucrărilor.

Vedeta Autostrăzii Transilvania ar fi trebuit să fie podul de la Suplacu de Barcău. Este construit în proporţie de 90 la sută, traversează lacul de acumulare şi mai are nevoie de o balustradă şi un strat de asfalt. De câţiva ani, nu s-a mai făcut nimic.

„Viaductul traversează lacul de acumulare Suplacu pe o distanţă de 1,8 kilometri. Când au început să îl construiască, specialiştii spuneau că va fi al doilea ca mărime din Europa după cel de la Millau, din Franţa. Între timp, lucrările au stagnat, iar construcţia impresionantă de beton a început să se degradeze pe zi de trece”, relatează Claudiu Mihuţ, reporter Digi24 Oradea.

Dar…

Continutul complet poate fi vizualizat doar de persoanele interesate cu adevarat de Actualitatea Proiectelor de Autostrazi.

Puteti sa va INSCRIETI GRATUIT in grupul persoanelor interesate de Actualitatea Proiectelor de Autostrazi si solutii pentru ele si veti primi gratuit multe alte resurse: abonamente, cupoane, sfaturi, instrumente si produse informationale!

seventeen − 4 =Aveti deja un cont de utilizator?

Ne pare rău dar conținutul pe care încercați să îl accesați este disponibil doar membrilor.

2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.