În 2008 era aproximativ 140$ barilul. La pompă plăteam în jur de 3,7 lei.

9 companii de asigurări (aici) au fost amendate zilele acestea pentru tehnici de “Cartel timp de 4 ani”, adică pentru faptul că s-au înțeles la prețul pentru RCA. Să fie mai mare adică. RCA-ul este obligatorie și ghiciți cine sunt “fraierii” prinși la mijloc!

Pe lângă cele 9 companii a fost amendată și asociația lor, căci acolo se întâlneau și vorbeau. În timp ce ei și-au făcut o Asociație pe care o finanțează și după cum vedem o folosesc pentru a acționa împotriva noastră, noi, care suntem 7 MILIOANE DE ȘOFERI (ei sunt doar 9), stăm chill și îi aplaudăm pe Vîlvoi și pe cei câțiva de lângă el care au pus bazele Asociației România Fără Gropi, asociație care se luptă pentru drepturile șoferilor din 2015.

sursa


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…