Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că asocierea Sinohydro – Nord Vest Infrastructură și Servicii a câștigat contractul pentru modernizarea sectorului DN2 – A2 al centurii Capitalei, proiect estimat la 233 milioane lei (50 milioane euro), fără TVA.

chinezii

Sinohydro este un grup de construcții cu sediul la Beijing ce face parte din holdingul Sinohydro Corporation, implicată și în construcții de hidrocentrale din lume, cu o cotă de 50% din piața internațională a energiei hidroelectrice. Grupul, controlat de statul chinez și fondat în 2009, are astăzi circa 130.000 angajați și proiecte în derulare în Asia, Africa și America, dar căutând acum și piețe potențiale noi în Europa de Est, cu afaceri anuale de peste 34 miliarde dolari.

Contractul are o perioadă se execuție de 15 luni.

Proiectul drumului modernizat prevede însă intersecții-problemă, gândite la nivel și nu denivelate. Intersecțiile cu DN2 și A2 vor fi configurate ca sensuri giratorii alungite, asemănător cu intersecția deficitara din zona DN1-Pod Otopeni pe care tocmai Compania de Drumuri a peticit-o cu separatoare, iar intersecția cu DN3 nu asigură toate direcțiile de trafic pentru că nu vor există rampe dedicate pentru virajul la stânga.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…