Dupa ce a reziliat contractul cu Bechtel si a platit si 38 de milioane de euro despagubiri, Dan Sova vrea sa plateasca noului constructor al tronsonului ramas din Autostrada Transilvania aproape aceeasi suma pe care o cerea compania americana pentru a termina lucrarile.

Finalizarea celor 60 de kilometri din autostrada Transilvania dintre Bors si Suplacu de Barcau, autostrada construita deja in proportie de circa 50% de catre americanii de la Bechtel, a fost scoasa la licitatie de catre Compania de Autostrazi pentru o valoare cuprinsa intre 219 si 263 de milioane de euro, scrie Hotnews.ro.

In urma cu un an, sub conducerea lui Dan Sova, Compania de Autostrazi a reziliat contractul cu firma americana Bechtel pentru tronsonul de autostrada in cauza pentru ca, oficial, suma necesara finalizarii era de 250 de milioane de euro, considerata neacceptabila de catre autoritati. In plus, pentru reziliere, statul roman a platit despagubiri de 38 de milioane de euro catre Bechtel, iar de atunci si pana la relicitarea contractului a trecut un an, timp in care lucrarile deja facute au ramas in conservare.

Finalizarea autostrazii dintre Bors si Suplacu de Barcau, intre 219 si 263 milioane de euro

Compania Nationala de Autostrazi (CNADNR) a publicat marti in SEAP anuntul cu nr 151083/27.05.2014 prin care s-a scos la licitatie finalizarea lucrarilor pe autostrada Bors- Suplacu de Barcau, tronson din fosta Autostrada Transilvania.

Tronsonul in cauza este cel realizat in proportie de circa 50% de catre compania americana Bechtel si al carui contract a fost reziliat cu mare tam-tam in urma cu un an. Mai multe aici.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Interesante si Utile pentru Dvs

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.