Încă patru licitații pentru studii de fezabilitate de autostrăzi. Sibiu- Pitești nu se află printre eleCele patru tronsoane pentru care Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România așteaptă oferte din partea firmelor interesate sunt: Târgu Mureș – Ditrău (91,6 km), Ditrău- Tg Neamț (118,1 km), Tg Neamț – Iași-Ungheni (100,6 km) și Buzău-Brăila-Galați.

Valoarea estimată a studiilor de fezabilitate pentru cele patru tronsoane de autostradă este cuprinsă între 123,5 mil. lei fără TVA și 146 mil. lei fără TVA.

La începutul lunii mai, Ministerul Transporturilor, condus de Dan Șova, anunța că, pe lângă  anunțurile pentru studii de fezabilitate pentru 10 tronsoane de autostrăzi, mai sunt în curs de finalizare și publicare documentațiile de licitație pentru revizuirea studiilor de fezabilitate pentru încă 7 tronsoane de autostradă incluse în memorandum- urile aprobate de Guvern și care reprezintă aproximativ 580 de kilometri de autostradă.

Sibiu-Pitești vs. Sibiu-Brașov

În ultima perioadă, autoritățile au declarat că ambele tronsoane de autostradă vor fi făcute, neexistând concurență între Sibiu-Pitești (autostradă care face parte din coridorul IV pan european) și Sibiu-Făgăraș- Brașov, urmând ca ambele proiecte să fie construite.

Recent, directorul general al CNADNR, Narcis Neaga, declara că “Sibiu-Piteşti şi Comarnic-Braşov vor fi făcute în paralel. Ele nu se canibalizează. Sunt lucruri complet diferite ca destinaţie. Vor fi finalizate amândouă, cu modalităţi de finanţare diferite”.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.