Ideal pentru captura și a consolida solul

Road-Cell® 53mm este o structura de armare ce creaza o suprafață dura si durabilă potrivita pentru zonele de trafic si încărcări medii si intense.

Aplicatii

Aceste panouri pot fi folosite in orice situatie unde sunt solicitate zone si suprafete si drumuri de acces cu trafic si incarcari grele.

Aceste panouri pot fi folosite pentru constructia de rigole pentru a colecta apa de ploaie si pentru a directiona apa catre zonele de infiltrare a apelor de suprafata cum ar fi rigolele pentru colectare si drenare de la Atlantis.

Beneficiile de cost

Grosimea stratului de fundatie cand se folosesc aceste panouri este egala sau mai mica decat stratul de fundatie folosit pentru beton sau asfalt. Eliminarea sistemului traditional de colectare a apelor pluviale solicitate de instalarile unor parcari impermeabile asigura o economisire imediata a costurilor, atunci când se instaleaza panourile Turf Cell sau Gravel Cell pentru aceeași utilizare.

road cell mining

truck on 53mm cell

Ideal pentru santierele miniere

Structura de armare Road-Cell® de mare rezistenta este ideala pentru drumurile de acces in santierele miniere.

heavy duty road cell


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Interesante si Utile pentru Dvs

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.