Părinții fac orice pentru a fi mai aproape de copiii săi. Iar dacă acest lucru înseamnă să călătorească mii de kilometri pe jos pentru a-i vedea, atunci cu siguranță că ar fi mulți care ar face și acest efort imens.

Un tată devotat din India a avut un alt plan pentru a-și vizita mai des copiii. Originar din Orissa, acesta a construit de unul singur un drum de 8 km pe munte, pentru a fi vizitat mai des de către copiii săi, care locuiesc departe de casă pentru a merge la școală.

În ultimii doi ani, Jalandhar Nayak, în vârstă de 45 de ani, petrece în fiecare zi opt ore pentru a tăia cu un topor stânci și pentru a muta bolovani.

Bărbatul nu a avut șansa de a merge la o școală și locuiește într-un sat izolat, la 10 kilometri de școala la care cei trei fii ai săi studiază. Pe niște drumuri normale, ar fi o distanță relativ mică, însă copiilor le ia trei ore să ajungă la școală, deoarece traseul cuprinde trei dealuri pe care trebuie să le treacă.

„Copiilor mei le este greu să meargă pe cărarea îngustă și cu multe pietre când pleacă la școală. I-am văzut adesea că se împiedică de pietre și așa am hotărât să sculptez un drum prin munte, pentru a putea merge mai ușor”, a dezvăluit tatăl devotat.

Autoritățile locale au luat cunoștință de activitatea lui Nayak la începutul acestei luni, când a fost prezentat într-un buletin de știri local, deoarece nu a căutat niciodată ajutorul lor.

Oficialii au declarat pentru BBC că vor termina restul de 7 km de drum care va lega satul de orașul în care fiii săi merg la școală. Ei au adăugat că Nayak va fi plătit pentru munca sa, deoarece este de o calitate atât de înaltă încât autoturismele pot merge pe șosea.

„Am fost impresionat că a acordat o mare atenție pentru a nu fi tăiat un singur copac în timpul construirii drumului”, a declarat reporterul local Sibashakti Biswal, care i-a luat interviul bărbatului.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Interesante si Utile pentru Dvs

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.