Locuitorii unei străzi din Capitală sunt nevoiţi să ocolească, zilnic, un stâlp de înaltă tensiune uitat de autorităţi fix în mijlocul şoselei.

Stâlpul se află pe strada Fumureni din sectorul 6. Deşi s-au construit case de-o parte şi de alta a stâlpului, şi chiar există o trecere de pietoni, nimeni nu a mutat până acum acest stâlp de înaltă tensiune.

Primăria Generală a declarat că a sesizat în repetate rânduri societatea Electrica în legătură cu prezenţa stâlpului de înaltă tensiune, fără ca Electrica să ia vreo măsură.

“Strada Fumureni a fost o stradă de pământ pe care au fost introduse sistemele de canalizare, apă şi cel rutier. În prezent ea se află în administrarea constructorului. Strada Fumureni face parte din proiectul “Servicii Municipale”, cofinanţat de Banca Mondială. Proiectul presupune modernizarea şi extinderea sistemului de apă şi canalizare, precum şi a celui rutier, în întreaga zonă din Giuleşti-Sârbi”, a anunţat Primăria Generală într-un comunicat.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Interesante si Utile pentru Dvs

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…