Transalpina

Cea mai înaltă şosea din România, Transalpina (DN67 C) sau Drumul Regelui, va rămâne neterminată şi anul acesta. Lucrările s-au oprit din luna aprilie, după ce firma care a câştigat în 2008 contractul de modernizare, Romstrade SRL, a intrat în insolvenţă, iar patronul acestuia, Nelu Iordache, a fost arestat preventiv pentru fraudă cu fonduri europene.

Deşi şoseaua se află în administrarea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), secţiile instituţiei din judeţele Alba, Vâlcea şi Gorj nu pot interveni pentru reparaţii pentru că drumul este predat la Romstrade SRL. Modernizarea şoselei este realizată în proporţie de peste 80%.

O nouă licitaţie, până la sfârşitul anului

Pe porţiunea de drum din judeţul Alba, după Şugag, spre Oaşa, asfaltul se termină brusc, în zona podeţelor ce sunt acoperite doar cu pietriş. Potrivit şefului Secţiei Alba a CNADNR, Liviu Hondola, pe sectorul de drum din judeţul Alba mai trebuie executate lucrări în proporţie de 15%.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Interesante si Utile pentru Dvs

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.