Cel puţin 13 persoane au murit în urma prăbuşirii unei şosele suspendate, aflată în construcţie, în marele oraş portuar din sudul Bangladeshului, Chittagong, a anunţat poliţia duminică, precizând că zeci de persoane s-ar putea afla sub dărâmături, transmite AFP.
‘Până în prezent, au fost recuperate 13 cadavre’, a declarat Mohammad Alauddin, unul dintre responsabilii poliţiei locale. Echipe militare au fost chemate pentru a participa la operaţiunile de salvare după producerea acestui accident sâmbătă seară, a adăugat el. Numărul persoanelor care lipsesc nu a fost încă stabilit, dar sub dărâmături s-ar putea afla zeci de răniţi, a precizat Shakakhawat Hossain, un alt responsabil din cadrul poliţiei, aflat la locul catastrofei.

Circa 20 de persoane au fost rănite, dintre care unele în confruntarea cu poliţia, atunci când mulţimea furioasă a încercat să devasteze birourile societăţii care a construit şoseaua, a adăugat Hossain.

sursa foto capitalbay.com

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/o-sosea-suspendata-s-a-prabusit-cel-putin-13-morti_1059759.html#ixzz2DKUIA2BT


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Interesante si Utile pentru Dvs

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.