Romania este într-adevăr the land of choice. Mai ales atunci când alegerea se referă la partea pe care ocoleşti un stâlp aflat în mijlocul drumului.

Pare un caz incredibil, dar se întâmplă în Bucureşti, pe strada Niţu Vasile. Şoseaua a fost lărgită, însă nimeni nu s-a mai gândit la stâlpul care a rămas in mijloc. Aşa că cei care trec prin zonă au o privelişte inedită. Asta ca să nu mai punem la socoteală că riscul producerii unui accident este foarte crescut.

Iniţial strada Niţu Vasile avea câte o bandă pentru fiecare sens de circulaţie, dar aceasta a fost lărgită la câte două benzi pe fiecare sens de mers. Drumarii au mutat trotuarul, dar au uitat să mute şi stâlpul.

Deşi este semnalizat, şoferii nu observă stâlpul decât atunci când ajung aproape de el.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Interesante si Utile pentru Dvs

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.