Încă o dovadă că în România se poate aproape orice în materie de infrastructură rutieră. O fotografie postată pe Facebook a făcut celebră, din cauza unui sens giratoriu neaflat la locul potrivit, o stradă din Oltenia.

sens giratoriu

FOTO: Facebook/ Radio Băilești Oltenia

În Băilești, autoritățile au amplasat un sens giratoriu pe o arteră cu sens unic. Și asta nu e tot: în centrul giratoriului a fost instalat un felinar care, la rândul lui, este iluminat de patru reflectoare.

Strada se află în fața viitoarei primării a orașului Băilești, fosta Casă a Pionierilor.

Fotografia cu faimoasa arteră din Oltenia, postată pe Facebook, a strâns o mulțime de like-uri și comentarii.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Interesante si Utile pentru Dvs

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…