Sambata dupa-amiaza a fost deschisa circulatia pe primul sens giratoriu suspendat din Romania, situat la iesirea din Ploiesti spre Paulesti.

Impresionantul proiect de arhitectura intitulat „pasaj suprateran Reunirea” a fost inaugurat intr-un mod neobisnuit. De data aceasta nu au mai taiat panglica reprezentantii autoritatilor, ci doua masini au trecut in viteza deschizand traficul, informeaza Agerpres.

Este cea de-a doua inaugurare care i se face spectaculosului sens giratoriu. La inceputul lunii aprilie, sute de primari din tara, dar mai ales din Republica Moldova au fost invitati sa vada cu ochii lor lucrarea de infrastructura aflata atunci la final.

Contractul de finantare a fost semnat in ianuarie 2013, iar proiectul trebuia sa fie terminat in 24 de luni, dintre care 18 destinate executiei efective. Din cauza intarzierilor, pasajul a fost gata dupa 42 de luni.

Costurile s-au ridicat la circa 13 milioane de euro, cea mai mare parte fiind bani europeni.

Scopul constructiei este sa ajute la fluidizarea traficului pe doua sosele intens circulate: Drumul National 1B, spre Buzau, si Drumul Judetean 102, spre Slanic Prahova.

 

 


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Interesante si Utile pentru Dvs

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.