Premierul Victor Ponta

Foto: reuters

Premierul Victor Ponta

România va trebui să continue autostrada de la Ruse la Bucureşti, iar anul acesta va fi finalizat şi podul de la Calafat, a declarat premierul Victor Ponta, duminică, în legătură cu proiectele de infrastructură pe frontiera cu Bulgaria

Ponta a fost întrebat cum a răspuns propunerii premierului bulgar de continuare au autostrăzii care ajunge la Ruse până la Bucureşti, care în teritoriul bulgăresc este realizată de o firmă a statului Qatar în parteneriat public – privat.

“Am răspuns pozitiv, sperăm ca anul acesta să se termine podul de la Calafat şi e clar că de la Craiova la Calafat trebuie să îmbunătăţim infrastructura. Bulgarii au demarat un proiect care va dura câţiva ani pentru o autostradă care vine până la Ruse şi evident că noi trebuie să facem restul legăturii spre Bucureşti”, a spus Ponta, citat de Mediafax.

Bulgaria, Turcia şi Qatar au convenit înfiinţarea unei companii de proiect pentru construcţia în parteneriat public-privat a unei autostrăzi de 300 kilometri de la Ruse până la Svilengrad, la graniţa cu Grecia şi Turcia.

Autostrada va străbate teritoriul Bulgariei de la nord la sud, conectând graniţa cu România de frontiera cu Grecia şi Turcia, iar costurile sun estimate la aproximativ 750 de milioane de euro.

ADEVARUL, 3 iunie 2012 | Autor: Diana State


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Interesante si Utile pentru Dvs

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…