Judge Harry Pregerson din Los Angeles, California este considerat cel mai complicat nod rutier din lume. De aceea este recomandat doar pentru șoferi experimentați.

șoferi experimentați șoferi experimentați șoferi experimentați șoferi experimentați șoferi experimentați șoferi experimentați

Construit în 1993, sistemul de autostrăzi funcţionează pe patru niveluri, asigurând descongestionarea traficului şi unind cele două drumuri inter-statale, I-105 şi I-110.

Numele Harry Pregerson a fost preluat de la judecătorul care a prezidat procesul legat de construcţia autostrăzii I-105.

Aici a fost filmată o scenă celebră din filmul de acţiune ”Speed”, cu Keanu Reeves în rol principal.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…