Grupul francez Vinci a decis amanarea lucrarilor la Autostrada Transilvania, pe tronsonul Comarnic-Brasov, din cauza lipsei de fonduri.

Decizia vine dupa ce, in luna februarie, constructorul a anuntat reducerea lucrarilor din cauza unor “obligatii financiare care nu au fost onorate”.

Guvernul ar trebui sa plateasca, in total, 4,8 miliarde de euro pentru cei 55 de kilometri ai tronsonului Comarnic-Brasov, scrie realitatea.net. In aceasta suma sunt incluse constructia autostrazii, dar si proiectarea, lucrari de intretinere, si dobanzile la banci pentru imprumuturile contractate.

Dintre cei 55 de kilometri ai tronsonului, 30 vor fi numai de tuneluri si va avea 16 poduri si viaducte.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Interesante si Utile pentru Dvs

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…