Eroare de constructie pe lotul 3 din autostrada Deva-Lugoj. Spaniolii de la Asocierea Teloxim Con – COMSA – Aldesa Construcciones – Arcad, cei care lucreaza pe acest lot, vor trebui să remedieze situatia, dupa ce au ridicat un pasaj care nu respectă cerințele de înălțime.

eroare de executie, autostrada Deva - Lugoj

Potrivit Glasului Hunedoarei, cota pasajului peste DN 68A, din localitatea Lăpugiu de Jos, ar fi trebuit să aibă cinci metri înălțime, iar spaniolii l-au făcut de cinci metri la un capăt și de 4,81 metri la celălalt. Orice eroare de execuție, până la recepția finală, cade în sarcina antreprenorului, care trebuie să refacă lucrarea pe cheltuiala sa și este direct responsabil de orice eveniment rutier. Constructorul a fost deja notificat in acest sens.

Lucrarile pe lotul 3 Lugoj-Deva, lung de 21 de kilometri, sunt realizate in proportie de aproape 60%. Contractul pentru acest lot, în valoare de 580 milioane de lei, a fost atribuit în 2013 Asocierii Teloxim Con – COMSA – Aldesa Construcciones – Arcad. Termenul de finalizare a lucrărilor era 27 mai 2016.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Interesante si Utile pentru Dvs

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…