Tiger Stone este un utilaj olandez de construit drumuri incredibil de eficient, care “se hraneste” cu piatra de pavaj, pe care o aseaza apoi pe sol sub forma unor tipare intretesute a caror realizare manuala ar necesita timp si munca inzecite.

Masinaria-minune, poreclita “Imprimanta de Drumuri”, poate “regurgita” pana la 400 de metri patrati de caldaram zilnic. Unul pana la trei operatori umani stau pe platforma lui Tiger Stone si deplaseaza manual piatra cubica din bara de incarcare in compartimentul de “alunecare” – desigur, pietrele trebuie dispuse aici de muncitori in forma tiparului dorit. Din acel moment, gravitatia face in asa fel incat pietrele sa se alipeasca, intr-un strat de latimea unei strazi, deasupra nisipului imprastiat in prealabil pe sol.

Tiger Stone este disponibil in variantele de patru, cinci si sase metri latime si are costuri cuprinse intre 60.000 si 80.000 de euro.

Utilajul de mare putere este alimentat electric si are putine componente in miscare, astfel ca zgomotul pe care il produce si eforturile de mentenanta tind sa fie minime. “Tigrul” isi pastreaza traiectoria cu ajutorul unor senzori integrati, care urmaresc linia drumului de pavat. Masinaria este capabila sa paveze cel putin 300 de metri patrati de drum intr-o zi, in timp ce, stand in genunchi si punand pietrele cu mainile, muncitorii reusesc in acelasi interval de timp o performanta de aproximativ 75-100 de metri patrati.

construit drumuri

construit drumuri

Sursa: Amuzingplanet


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Interesante si Utile pentru Dvs

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.