Filozofia Atlantis este de a rezolva problemele legate de gestionarea apei la sursă. Acesta este conceptul din spatele drumurilor ecologice.

Sistemul Atlantis captează scurgerile de apă de suprafață de pe drumuri și, în loc de a le transporta la un iaz de stocare centralizată, asigură un spațiu de stocare localizat pe termen scurt, astfel încât apa meteorică să poată fi infiltrată în sol (dispersată) pentru a reîncărca apele subterane, fiind eliberată cu un debit controlat, sau să fie reciclată pentru irigații.

Sistemul ATLANTIS oferă de asemenea o structură puternică, permeabil, care poate capta și gestiona apa pe toată lungimea sistemului.

Sistemul de drenaj rutier de la ATLANTIS reduce contaminarea termică cu până la 170 °C în raport cu metodele convenționale de drenaj rutier. În zonele reci, penetrarea permafrostului este redusă.

Soluțiile ATLANTIS oferă beneficii uriase pentru dezvoltatori, autorități și comunități.

drenaj rutier drenajul rutier

Sistemul rutier Atlantis este primul avans autentic în gestionarea scurgerilor de ape pe carosabil din ultimii 2000 de ani.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Interesante si Utile pentru Dvs

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.