Unde nu-i cap, vai de lucrare. “Dorel” de la asfaltare a lovit din nou, tocmai pe autostrada Lugoj-Deva, o bijuterie rutiera care trebuia sa fie terminata deja, dar la care continua sa se lucreze.

asfaltare

Foto: Digi 24 TV

Pe scurt, situatia sta cam asa: La intrarea in comuna hunedoareana Lapugiu s-a montat o pasarela pe deasupra DN 68, iar dupa ce s-a montat, soseaua a mai fost asfaltata o data, conform traditionalului principiu “sa fie bine, sa nu fie rau”.

S-a asfaltat, dar nu s-a mai masurat distanta de la drum pana la pasarela si, asa cum era de asteptat, la un moment dat un autotren cu incarcatura a vrut sa treaca, dar n-a putut, ramanand intepenit, informeaza Digi24.

“Se vedea de aici cu ochiul ca e mai inalt acolo. Doar de cand te uitai de aici vedeai. Cine e de vina? Pai, cine a facut acolo, ca doar topograful le-a dat cotele bune”, a declarat un muncitor.

Pe masurate, in locul respectiv, intre sosea si pasarela nu erau decat 4,8 metri, nu 5 cat ar fi trebuit.

Data in folosinta in urma cu o saptamana, soseaua trebuie acum decopertata si re-reasfaltata, dar cu mai putin avant din partea lucratorilor.

Circulatia rutiera a fost deviata in zona, dar soferii nu par impresionati. “Ca in Romania” si “S-au mai intamplat d-astea! Super!” sunt doar doua reactii culese la cald de reporterul Digi24.

Conform sursei citate, greseala va fi reparata pe banii antreprenorului, o asociere de firme din Spania.

Oare cum se spune in spaniola “Dorel, ai facut-o de oaie?

ABERATIE, aberatii, s.f. 1. Abatere de la ceea ce este normal sau corect. 2. Ceea ce este inadmisibil, absurd; absurditate, ineptie, prostie.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…