Primul sens giratoriu suspendat din România a fost inaugurat în acest weekend. Acesta se află la Păulești, în județul Prahova.

Construcția a costat 18 milioane de euro, bani proveniți în cea mai mare parte din fonduri europene, și ar trebui să fluidizeze traficului pe două șosele intens circulate: Drumul Național 1B, spre Buzău, și Drumul Județean 102, spre Slănic Prahova.

Deși nu este încă finalizat, primul sens giratoriu suspendat din România a fost inaugurat în acest weekend.

Sensul giratoriu trebuia terminat de anul trecut, dar constructorul a explicat că au fost probleme cu firmele implicate în proiect. Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Prahova, sensul giratoriu va fi complet finalizat în cel mult o lună.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Interesante si Utile pentru Dvs

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.