Pentru siguranța rutieră

Salveaza vieti sunt eliminate canalele deschise de apă ce sunt periculoase.

Pentru mediu

Se reduc inundațiile Scurgerile de apa meteorica sunt imediat infiltrate în sol reducand încarcarea asupra infrastructurii existente și, implicit, inundațiile din localitati și din terenurile agricole.
Se reduce eroziunea Se reduce eroziunea prin infiltrarea apei la sursă.
Se re-foloseste / colectează apa Apa este purificată, depozitată și reciclată pe loc.
Se imbunătățesc condițiile de sănătate urbană Sistemul Atlantis se află în subteran, eliminând iazurile stagnante și canalele deschise de scurgere (ce gazduiesc infestările cu tantarii, paraziți și alti vectori ai unor boli). Toți poluanții bruți sunt păstrați înafara sistemului. Toti poluanții dizolvați sunt tratați în cadrul sistemului rezultand apă curată și sănătoasă, ce poate fi eliberată în mediul înconjurător.

Dpdv economic

Crește utilizarea terenului Sistemul Atlantis este sub suprafață oferind mai mult spațiu teren pentru zonele de agrement.
Se economiseste timp și efort Sistemul Atlantis este mai ieftin și mai rapid de instalat decât metodele tradiționale bazate pe betoane.
Canalul se intreține gratuit  Toți poluanții bruți și sedimentele sunt prefiltrate asigurându-se că drenurile Atlantis nu necesită întreținere.
Crește durata de viață a drumului Ameliorează în mod eficient presiunea hidrostatica prevenind aparitia de gropi în carosabil. Se mențin condițiile de drum optime.

Dpdv tehnic

Înaltă rezistență la compresiune Suportă sarcini grele de până la peste 130 t/m2 (pentru Atlantis 52mm Drainage Cell), și de peste 24 t/m2 (pentru modulele rezervor Atlantis).
Design structural Asigură integritatea structurală a drumurilor și rezistă la sarcini de forfecare.

2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Interesante si Utile pentru Dvs

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.