De câte ori ţi s-a întâmplat să renunţi la un loc bun de parcare, pentru că pur şi simplu nu-ţi ieşea manevra? Cei de la CNET au realizat un tutorial video prin care-ţi arată ce puncte de referinţă trebuie să foloseşti ca să îţi iasă parcarea perfectă!

parcare lateralaRegulile sunt utile, indiferent dacă ai terminat recent şcoala de şoferi sau, pur şi simplu, dacă vrei să-ţi perfecţionezi abilităţile de şofer.

Potrivit autoblog.md, este vorba despre un tutorial în 6 pași prin care tehnica de parcare laterală va părea floare la ureche după câteva încercări:

  1. Pentru ca procedeul de parcare laterală să fie executat ca la carte, va trebui să alegem un spațiu cu minim 1.5 metri mai mare față de lungimea totală a autoturismului nostru. Putem estima această distanță prin simpla plasare a automobilului paralel locului de parcare vizat
  2. Ulterior, vom opri parelel automobilul nostru, de această dată la 60-90 cm distanță laterală față de automobilul aflat în fața locului de parcare.
  3. Mai apoi vom realiza tehnica de mers cu spatele până în momentul în care colțul automobilului de lângă se va vedea în colțul geamului din spate al mașinii noastre.
  4. Odată atins acest reper, vom lua dreapta de volan și realiza manevra de mers cu spatele până când mașina se va afla la un unghi de 45 grade față de axul drumului.
  5. Cum unghiul de 45 grade a fost atins, urmează acum să virăm stânga pentru a parca automobilul lateral.
  6. Ultimul pas constă în îndreptarea roților și desigur a automobilului față de axul drumului sau a bordurii aflate în extremitate.

 


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…