Sute de șoferi care au de trecut pe DN17C au mari probleme zilnic din pricina gropilor, tot mai multe cu fiecare zi.

De câteva zile au apărut și muncitorii care încearcă să peticească gropile. Cum o fac? Ei bine…folosesc în loc de cilindru compresor roțile unei autoutilitare. Invenția a fost „brevetată” chiar la intrarea în Dumitra.

În fiecare an, primăvara aduce sute de noi gropi pe toate drumurile județului. De departe însă în starea cea mai proastă pare să fie DN17 C, asta deși promisiuni de reabilitare sunt vehiculate de ani buni.

Filmul postat pe Faebook surprinde un muncitor care folosește, în loc de cilindru compresor pentru tasarea materialului din gropi, roțile unei autoutilitare.

Întrebat de șoferii care asistau la metoda unică de asfaltare, unul dintre muncitori s-a amuzat și el de găselnița pur românească, potrivit bistriteanul.ro.

„Asta-i în loc de cilindru. Dacă n-avem de lucru, ne facem, asta e. Uitați cum iese, a-ntâia. Asta-i lucrare, nu e bătaie de joc!”, susține muncitorul.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.